Sebra

Een Sebra bedje voor je kind, in sfeervol vintage design

Een houten kinderbed van het Deense designmerk Sebra is de perfecte keuze als je van Deens design in subtiele kleuren houdt. De stijl is modern vintage met afgeronde vormen en spijltjes.

Topkwaliteit Deens design kindermeubel

Het Sebra-bed is gemaakt van berkenhout en verkrijgbaar in vier kleuren: wit, grijs, zachtroze en zachtblauw, allemaal matte kleurtjes. De bedjes zijn geschilderd met speciale verf, het is milieuvriendelijk en extra hygiënisch. Het is namelijk actief bacterie-werend. Bacteriën krijgen er minder kans. Het bedje als geheel is dan ook gemakkelijk te reinigen.

Het kili meegroeibed heeft vier standen: Als eerste een wieg met een hoge bodem. Dat is praktisch voor de eerste maanden. Dan kun je je baby er gemakkelijk uit tillen zonder dat je diep moet bukken. Zodra je baby zelfstandig kan gaan zitten, kun je de bodem verlagen zodat het kind er niet uit kan vallen.
De volgende stand is een langer bed met iets verhoogde kanten, dit is het ideale bed voor peuters. Daarna kunnen de verhoogde kanten er ook af, voor oudere kleuters en kinderen tot maximaal 7 jaar.

Mooi blauw bed voor jongenskamer!

Van ledikant tot junior bed

Het bedje is in eerste instantie een wiegje voor je baby. De zijkant kan omlaag, dat is praktisch als de baby net geboren is. Op die manier kun je het ledikantje namelijk ‘s nachts tegen je eigen bed aanschuiven en dan heb je je kindje onder handbereik. Ook handig voor ’s nachts voeden. Het wiegje is niet zo groot, dus het kan gemakkelijk op de ouderslaapkamer erbij geplaatst worden.
Als je kind ouder wordt, kan het bedje worden uiteengeschoven tot een junior-bed. Op die manier gaat het ledikant mee tot je een kind een jaar of 7 is. Dan heb je maximaal plezier van de kwaliteit en duurzaamheid van het bed.

Er is ook een bijpassend poppenbedje te koop, in precies dezelfde stijl en kleuren. De pop die daarin mag liggen, is een bofkont!