De fijnste kinderkamers van Ferm Living

Je hebt in je hoofd vast al vaak de kinderkamer opnieuw ingericht. Zoveel ideetjes en maar één kamer om in te richten. Waar moet een fijne kinderkamer precies aan voldoen? Ten eerste moet het natuurlijk een goede slaapplek voor je kind zijn, met een degelijk bedje waarin je kind zich veilig voelt en weer kan bijtanken voor de volgende dag.

Daarnaast moet het ook een kamer met een eigen gezicht zijn, waar je zoon of dochter zich thuis voelt. Een hoekje om te kunnen spelen en een plek om kleding en speelgoed op te ruimen. Voor oudere kinderen moet er ook plek zijn om te kunnen leren, bijvoorbeeld een bureau voor boeken en huiswerk. De aankleding van de kinderkamer zorgt voor de sfeer.

Smaakvol en kindvriendelijk ontwerp

Als je kiest voor artikelen van Ferm Living ben je verzekerd van optimale kwaliteit, een mooi ontwerp en een lange levensduur. Ferm Living is een Deense firma met eigen, unieke ontwerpen. Er is grote keus aan behangpapier, posters, vloerkleden en accessoires voor de slaapkamer. Wat te denken van leuke kussens, een eigen wasmand, een unieke lamp in de vorm van een luchtballon en zelfs een bijpassende gymtas.

kussens en accessoires van het Deense merk

De ontwerpen zijn in een vrolijke retro-stijl, met dieren zoals vosjes en uilen of bijvoorbeeld met autootjes. En alles past perfect bij elkaar in een bepaald thema. Het beddengoed, de muurstickers, mandjes, lampen hebben soortgelijke kleuren maar met net even met een ander accent. Op die manier kies je heel eenvoudig voor een mooie design kinderkamer omdat je alles met elkaar kunt combineren. De thema’s zijn vrolijk voor de kinderkamer zonder schreeuwerig te zijn.
De materialen die Ferm Living gebruikt, zijn milieubewust en kindvriendelijk. Alles kan gemakkelijk gewassen of afwassen worden.

Ferm Living is beroemd om hun sfeervolle behang. Voor alle wanden van het huis kun je een apart behang kiezen, dat toch samen één geheel vormt.